Скай Прайм Реклама във Facebook И Instagram

ИЗРАБОТКА И ПОДДРЪЖКА НА ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК И ИНСТАГРАМ

Facebook & Instagram

Как използвате Фейсбук и Инстаграм? Двете социални мрежи имат общо 3 449 000 000 потребители към 2020 г. (съответно – 2,449 млрд. и 1 млрд.) Данните са на Hootsuite. От тях, в България активни Фейсбук потребители са 3 500 000 човека, в Инстаграм 1 200 000. Цялата тази аудитория става достъпна за Вас, щом имате профили в двете социални мрежи. Още повече можете да влияете на всички тези хора чрез реклама във Фейсбук и Инстаграм.

Начинът е маркетинг в социалните мрежи (Social Media Marketing, SMM). Така се нарича използването на онлайн платформи като Фейсбук и Инстаграм за привличане на потребители. Описва се и изглежда лесно. Създавате профили, поддържате ги с интересно съдържание, пускате реклами. Много хора го правят сами, или се опитват да го правят. Обаче резултатите, най-често, ги карат да потърсят професионален подход към маркетинга в социалните мрежи (SMM). Точно такъв използваме в Скай прайм.

Скай Прайм Реклама във Facebook
Скай Прайм Реклама във Facebook

ЗАЩО НИ Е НЕОБХОДИМА FACEBOOK & Instagram РЕКЛАМА?

Бързият отговор е: „Защото хората са онлайн, и двете мрежи са свързани“. Само в България, активните Фейсбук и Инстаграм потребители са общо 4 900 000 (съответно – 3,7 млн. и 1,2 млн.). И социалният маркетинг е Вашата възможност за директна връзка с тях. За целия свят, цифрите са направо внушителни – общо общо 3,449 млрд., както вече знаете. А Фейсбук и Инстаграм имат общ собственик и свързана система за управление на профилите и рекламните кампании. Използвайте го. Да го използваме?

Ето поне 7 причини за маркетинг в социалните мрежи (SMM) от Скай Прайм:


  • Бързо и лесно достигане до огромен брой хора;
  • Ефектно и ефективно представяне на марка, продукт, услуга;
  • Директна връзка с потребителите – за отзиви, мнения, коментари (и споделяне);
  • Привличане, ангажиране, насочване на хората (чрез съдържание и реклама);
  • Избиране (таргетиране) на аудиторията (място, пол, възраст, интереси, др.);
  • По – голям тpафик към Вашия уебсайт;
  • По-голям трафик и по-добра оптимизация (SEO) за Вашия сайт;
  • Повече посетители, повече клиенти, повече продажби;
Скай Прайм Реклама във Facebook

КАКЪВ Е ПРОЦЕСЪТ И КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ?

Добре е да започнете със SMM стратегия. Или план за постигане на целите Ви във Фейсбук и Инстаграм. Значи – трябва да имате определени цели. Които описват достигане до (определен брой) конкретни хора, които искате да ... (описано какво). Налага се да сте проучили и описали целевата (таргет) аудитория. Това са група хора, към които сте се насочили. И ги искате за потребители (и клиенти). Тази група трябва да бъде с ясни характеристики (интереси, пол, възраст, и т.н.). За да можете да насочите (таргетирате) съдържанието и рекламите си. Създайте ги.

Вече можете да подхванете социалния си Фейсбук и Инстаграм маркетинг. Имате стратегия, следвайте я с конкретни действия и кампании, гонете си целите. В началото, разбира се, са Фейсбук и Инстаграм профилите и страниците. Ако още нямате – създайте си ги, според най-добрите практики. Щом ги имате, прегледайте ги внимателно и вижте какво трябва да се промени, допълни, добави. Направете най-доброто за представянето си в двете социални мрежи. И продължавайте да го правите.

Скай Прайм Реклама във Facebook
Скай Прайм Реклама във Facebook

КАКВО ОЩЕ?

Съдържанието е основата на Фейсбук и Инстаграм. И причината толкова много хора да се регистрират, да влизат и да прекарват дълго време там, всеки ден. Затова – планирайте, създавайте и публикувайте (редовно) подходящото съдържание. Интересно за хората, които искате за потребители и клиенти (целевата Ви аудитория). Привличащо и ангажиращо по желаните от Вас начини. Мотивиращо онлайн потребителите да действат, както искате да го правят. И ги насочвайте към постигането на целите, които вече сте заложили в SMM стратегията.

Рекламата във Фейсбук и Инстаграм засилва ефективността. Всички знаят колко много потребители има там. Много хора (някои - Ваши конкуренти), се опитват да достигнат до тях. Затова се налага да инвестирате във Фейсбук и Инстаграм реклама. Сложното е, че трябва да подберете най-подходящите за целите Ви рекламни възможности. И, след това, да създадете самите рекламни публикации. Лесното е, че можете да управлявате всички Ваши Фейсбук и Инстаграм реклами едновременно. И от едно място. Както вече знаете, системата за управление на рекламите в двете социални мрежи е свързана.

* Цената за изграждането на професионална Facebook страницата е 479лв. лева без включен ДДС.

Скай Прайм Реклама във Facebook

ЗАЩО ВАШИЯТ ИЗБОР ДА БЪДЕ СКАЙ ПРАЙМ?

Защото предлагаме разбиране и споделяме професионализъм. Обадете ни се или ни пишете, за да изпробвате индивидуалния ни подход. Изпитайте го лично. Разберете как използваме Фейсбук и Инстаграм за привличане на потребители, специално за Вас.

Вижте начините ни за изграждане на SMM стратегия, за създаване на съдържание, за развитие на страниците Ви. Научете как планираме, таргетираме и изпълняваме рекламни кампании във Фейсбук и Инстаграм. Професионализмът се показва лесно.

Скай Прайм Реклама във Facebook
x

Най-подходяща комбинация с:

Follow us