Скай Прайм Оптимизейшън Поддръжка на Уеб Сайт

ПОДДРЪЖА НА УЕБ САЙТ

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПОДДРЪЖАТА?

Скай Прайм Оптимизейшън Поддръжка на Уеб Сайт

След като имате уеб сайт, той има нуждата от постоянна поддръжка и актуализация на данните в него. Необходимо е също така да се съобразявате с новите правила и условия на търсачките,които се обновяват постоянно. Изпълнявайки всичко това уеб сайтът Ви ще поддържа челни позиции, като ще бъде продуктивен и доходен.

SkyPrime може да Ви предложи качествена поддръжка и отлични резултати.
Нашата цел е да изпълним всички Ваши изисквания и да останете с оправдани очаквания.
Ние държим на добре свършената работа и за това към услугата сме добавили и SEO оптимизиране, което да допринесе за покачването на уеб сайта Ви в резултатите на търсачките.
Съчетаваме актуализирането на данните в уеб сайта с оптимизирането му и се стремим към постигане на една интерактивна и оптимизирана уеб страница.

Услугата включва:
24/7 мониторинг и поддръжка;
Защита против злоупотреби;
SEO On page;
Създаване, добавяне и премахване на страници или отделни елементи;
Ежемесечен Back Up;
Ежемесечен SEO анализ;
Локално SEO;


ЦЕНИ

Цената за поддръжката на всеки фирмен уеб сайт е индивидуална, спрямо необходимите актуализации, които трябва да се правят ежемесечно за него. Ценообразуването също така търпи промяна при използването на услугата за по дълъг период от 6 месеца, като промяната се изразява в допълнителни преференции за Вас.
При положение, че уеб сайтът е изработен от SkyPrime, към изготвянето на всяка оферта за поддръжка се добавят 20% отстъпка.

НАПРАВETE ПОРЪЧКА

Най-подходяща комбинация с:

Follow us