Скай Прайм SEO Копирайтинг

SEO КОПИРАЙТИНГ

КАКВО Е SEO КОПИРАЙТИНГ?

Копирайтингът е процес, които се състои основно в създаването на оригинални и уникални текстове, като те се разделят на два вида:


 • Информационни - идеята им е да запознаят аудиторията с услугите, продуктите или дейността на фирмата;
 • Рекламни - те мотивират потребителите да закупят даден продукт или да използват определена услуга;

*За постигането на високи резултати при оптимизирането на един уеб сайт и популяризирането на бранд е препоръчително да се прилагат и двата варианта едновременно.

Информационните и рекламни текстове могат да се използват за:


 • Съдържание на уеб сайтa (descriptions, titles, alt tags и др.), с идеята да се подобри значително позицията му в търсачките;
 • Поставяне в други платформи (блогове, информационни уеб сайтове, социални мрежи, портали, регистри, каталози и др.), с цел популяризиране на марката и увеличаване на трафика на уеб сайта ѝ;

Услугата копирайтинг оказва сериозно влияние на класирането на един уеб сайт в Google и за това текстовете трябва да бъдат написани спрямо правилата и изискванията на търсачката (големина на текста, правилен избор на ключови думи, процент на плътността им спрямо размера на текста и т.н.).

Също така и всяка социална мрежа, като FaceBook, Instagram и др., има собствени критерии за правилното публикуване на текстове в нея (брой символи, поставяне на # тагове и т.н.).

Скай Прайм SEO Копирайтинг
Скай Прайм SEO Копирайтинг

КАКЪВ Е ПРОЦЕСЪТ?

Ние от Скай Прайм, се стремим да надминем очакванията на клиентите ни, като за тази цел изпълняваме последователно следните необходими действия:


 • Проучване на отрасъла и опознаване на услугите и продуктите, предлагани от бранда;
 • Правилен подбор на ключови думи, спрямо нуждите на клиента;
 • Създаване на уникални и оригинални SEO текстове, съобразени с правилата на Google и останалите търсещи машини (размер на текста, използване на подходящи ключови думи, процент на насищане при употребата им спрямо големината на текста и т.н.);
 • Подобряване на плътността на семантичните ядра;
 • Използване на професионални копирайтинг инструменти за постигане на високо качество, при изготвянето на текстовете;
 • Употреба на подходящи ключови думи за съдържанието на уеб сайта - descriptions, titles,alt tags и др.;
 • 100% липса на правописни, печатни и пунктуационни грешки;
 • Гаранция за 95-99% уникалност на текстовете;
 • Спазване на критериите за публикуване на текст в различните социални мрежи (брой символи, поставяне на # тагове и т.н.);
 • Създаване на подходящи изображения за всяка публикация;
 • Кратки срокове за изпълнение;
Скай Прайм SEO Копирайтинг

КАК ВИ ПОМАГА И НЕОБХОДИМ ЛИ Е КОПИРАЙТИНГЪТ ЗА ВАШИЯ УЕБ САЙТ?

SEO копирайтингът значително допринася за покачването на даден уеб сайт в резултатите на Google. Той е задължителен при извършването на външно и вътрешно SEO, понеже Google и останалите търсачки имат над 250 критерии, по които преценяват, кои уеб сайтове да се намират на първата страница, на основа текстово съдържание. Използването на тази услуга сигнализира на търсещите машини, че уеб сайтът е ежедневно поддържан, което показва ,че информацията в него е актуална и трябва да му бъде придадена по–голяма тежест. Редовното публикуване на нови и уникални текстове, сигнализира на търсещите машини, че страницата е полезна, което само по себе си означава, че тя трябва се намира на по - преден план в резултатите, с идеята да бъде по лесно достъпна за потребителите.

Съдържанието на един уеб сайт обаче е необходимо да бъде подходящо, както за търсачките, така и за читателите. Качественият копирайтинг има за цел да грабне вниманието на потребителите, като ги провокира да се възползват от услугите и продуктите, които предлагат те и така да се увеличат многократно Вашите печалби.

Скай Прайм SEO Копирайтинг
Скай Прайм SEO Копирайтинг

ЗАЩО ВАШИЯТ ИЗБОР ДА БЪДЕ СКАЙ ПРАЙМ?

Екипът ни е съставен от квалифицирани копирайтъри, способни да създават изцяло авторски текстове за всеки един бизнес, който има нужда от рекламни или информационни материали, с които да представя услугите или продуктите си в интернет пространството. Ние разполагаме с голям набор от професионални SEO Tools (инструменти), които използваме за допълнително подобряване на текста. Изпълняваме услугите си в кратък срок и работим индивидуално с всеки един клиент, спрямо изискванията и очакванията, които има. Даваме гаранция за до 98% уникалност на съдържанието, което от своя страна ще изиграе основна роля при класирането на уеб сайта Ви на челни позиции.

Използваните ключови думи в текстовете са с плътност между 3% и 14% , което е идеалното съотношение за постигането на високи резултати. Ние спазваме всички изисквания на търсачките и системно следим за нови правила, с цел да създаваме актуално текстово съдържание за уеб сайта. Тази услуга е най-важната част от SEO оптимизацията, понеже Google обръща най-много внимание на текстовете в един уеб сайт.

Още сега може да се свържете с нас и да ни дадете възможност да помогнем за увеличаването на печалбите Ви от интернет, като същевременно ще подобрим и Вашата конкурентноспособност.

Скай Прайм SEO Копирайтинг
x

ЦЕНИ

Всички цени са без включен ДДС.

*Цена за създаване на 5 уникални SEO текста от 450-550 думи - 115 лева.

*Цена за създаване на 10 уникални SEO текста от 450-550 думи - 192 лева.

*Цена за създаване на 15 уникални SEO текста от 450-550 думи - 276 лева.

*Цена за създаване на 20 уникални SEO текста от 450-550 думи - 345 лева.*Цена за създаване на 5 уникални SEO текста от 550-650 думи - 135 лева.

*Цена за създаване на 10 уникални SEO текста от 550-650 думи - 212 лева.

*Цена за създаване на 15 уникални SEO текста от 550-650 думи - 296 лева.

*Цена за създаване на 20 уникални SEO текста от 550-650 думи - 365 лева.*Цена за създаване на 5 уникални SEO текста от 650-750 думи - 155 лева.

*Цена за създаване на 10 уникални SEO текста от 650-750 думи - 222 лева.

*Цена за създаване на 15 уникални SEO текста от 650-750 думи - 316 лева.

*Цена за създаване на 20 уникални SEO текста от 650-750 думи - 385 лева.
ПОРЪЧАЙTE

Най-подходяща комбинация с:

Follow us