Скай Прайм Професионално Видео Заснемане и Монтаж

ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ И МОНТАЖ

ПРОФЕСИОНАЛНО ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ И МОНТАЖ

Видеоклипът може да не е само страхотен спомен от празник или от друго хубаво събитие, той може да се превърне в едно впечатляващо и уникално бизнес представяне на Вашата фирма. В днешно време видеото е най-продуктивният вариант за реклама, понеже е най – предпочитаният от потребителите медиен формат за възприемане на информация.

Благодарение на нашия опитен екип, професионална техника, иновативни похвати, креативност, оригиналност и интригуващ стил, може да направите изживяването си още по – пълноценно или презентирането на нов продукт и/или услуга още по – забележително и уникално. Ако имате уеб сайт, видеото значително ще подобри неговoто съдържание и цялостният му изглед.

Представете ни идеите си за видео, а ние ще ги развием и осъществим.
Това не е само услуга, а необходимост!

Скай Прайм Професионално Видео Заснемане и Монтаж
Скай Прайм Професионално Видео Заснемане и Монтаж
 • Рекламно видео
  • Със сигурност видео рекламата е най – добрият начин продуктите или услугите, които предлагате, да достигнат до Вашите потенциални клиенти. Видео маркетингът превзема онлайн присъствието, като драстично помага за увеличаването на интереса на потребителите към даден продукт или услуга.Ако използвате този вариант за реклама освен, че ще получите голяма посещаемост на уеб сайта, ще увеличите значително и продажбите си през интернет.

   Ние от Скай Прайм сме се специализирали в създаването на този тип видеа, като от нас може да очаквате оригиналност и уникалност, които да допринесат за изготвянето на най-подходящата реклама от която имате нужда.
 • Документално видео
  • Представлява видео филм със сюжет по действителен случай или документиране на действителни събития. Услугата е подходяща за заснемане на обществено мероприятие, автобиографично видео или видео история за създаването на Ваш продукт или услуга.
Скай Прайм Професионално Видео Заснемане и Монтаж
 • 3D анимация и видео продукция
  • Този тип видео е най-подходящ ако искате да представите Вашата фирма или нова услуга, която предлагате. Видеоклиповете могат да се превърнат в изключително добър помощник в борбата за челните позиции в Google търсачката ако ги използвате за Вашият уеб сайт.

   Това е услуга, от която ще получите пълна възвръщаемост на инвестициите, понеже може лесно да се разпространи и бързо да се усвои от голям брой онлайн потребители.


   Видеата от този вид се използват още и за презентиране пред учащи, а също и за обучение на служители.
Скай Прайм Професионално Видео Заснемане и Монтаж
Скай Прайм Професионално Видео Заснемане и Монтаж
 • Заснемане на тържества и събития
  • Ако искате да се връщате когато пожелаете в топлите Коледни нощи, около трапезата или елхата, към сватбата или абитуриентския бал, в които звездата сте Вие или в детските моменти, преди да пораснете, може да се възползвате от нашите услуги, като така ще ни помогнете да пресъздадем съкровените Ви спомени от тези специални дни във видеоклипове, които да Ви напомнят всеки път когато ги пуснете за прекрасната атмосфера и хубавите чувства, които сте изпитали в миговете на пълно щастие. С високо качество на картина и звук, добавени по желание ефекти, използване на иновативни методи за доза атрактивност, можем да превърнем изживяването Ви в приказен филм!
 • Абитуриентски балове;
 • Сватби;
 • Кръщенета;
 • Рождени дени;
 • Фирмени събития;
 • Репортажи;
 • Великденски, коледни и новогодишни тържества;
Скай Прайм Професионално Видео Заснемане и Монтаж
x

ЦЕНИ

Цената за услугата видео заснемане и монтаж е индивидуална, спрямо нуждите на клиента – вид, качество, количество, времетраене, ден или нощ , място, престой, обработка, допълнителни асистенти от наша страна, ефекти, формат, техника, условия, интеграция и още много други фактори, които могат да изиграят роля в ценообразуването. След подробна консултация ще можем да създадем най-подходящата оферта за Вас.

ПОРЪЧАЙТЕ

Най-подходяща комбинация с:

Follow us