Скай Прайм Професионална Фотография

ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОГРАФИЯ

ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОГРАФИЯ

Ние от Скай Прайм разполагаме с екип, съставен от опитни фотографи, специализирани във всички сфери на фотографията, като предлагаме заснемане в цялата страна.
Помагаме значително за това един бранд да изпъкне пред конкурентите си в бизнеса с професионално заснемане на обектите и/или продуктите му. Работим със собствен стил и се стараем да направим личните преживявания и събития, които организират клиентите ни, незабравими.

Услугите, които може да очаквате от нас да изпълним с високо качество и професионализъм са:


 • Продуктова и каталожна фотография
  • Представлява заснемане на всеки артикул по отделно, на бял фон или друг цвят по избор, като може да бъде направена и продуктова композиция, при интерес от страна на клиента. Този вид фотография изисква сериозно внимание и професионализъм от страна на изпълнителя, затова е препоръчително да се доверите на опитни специалисти. Качествените снимки на продуктите са от голямо значение за потребителите и помагат за увеличаването на продажбите. Ние използваме иновативни похвати и методи, което позволява всеки артикул да изглежда точно така, както и на живо!
Скай Прайм Професионална Фотография
Скай Прайм Професионална Фотография
 • Детска фотография
  • Включва заснемането на всички видове детски партита – рождени дени, имени дни, кръщенета или други важни за Вас и Вашето дете събития! Изживейте изключителни моменти и ги направете в незабравими спомени, към които винаги да се връщате! Уловете детството и детските емоции в една професионална фотосесия!
 • Корпоративна фотография
  • Представлява заснемане на работна среда, с цел създаване на бизнес автопортрет. Снимките, които ще направим може да се използват за подобряване на съдържанието на фирмен уеб сайт и/или бизнес профил в социалните мрежи. Тази услуга е много полезна, ако се организират рекламни кампании или презентации, понеже снимките могат да бъдат използвани за брошури и плакати. Това е един страхотен начин да представите себе си и Вашия бизнес!
Скай Прайм Професионална Фотография
 • Интериорна и екстериорна фотография
  • Този вид фотография се изразява в заснемането на фирмени обекти от вътре и от вън, като вече направените снимки могат да се използват за уеб сайт, промоционални кампании, реклaмни брошури и т.н. Вашият ресторант, хотел, къща за гости, офис или спа център ще бъде представен в най – добрия си вид пред потенциалните Ви клиенти. Ние ще направим качествени и привлекателни снимки на обекта Ви, като нежеланите от Вас детайли или части от него, които се визуализират на изображенията, ще бъдат премахвани или коригирани.
 • Пейзажна и природна фотография
  • Използвайте спиращи дъха снимки на различни кътчета от България за създаването на рекламни материали, като календари, брошури, плакати и др. Ние ще изберем най – подходящото място и време, ще приложим изпитани практики и похвати, с цел да направим най-подходящите снимки и да надминем Вашите очаквания.
 • Сватбена фотография
  • Aко искате да запаметите един от най – хубавите моменти в живота си и да се връщате там всеки път, когато желаете, доверете се на нас от Скай Прайм, които разполагаме с екип от професионалисти, концентрирали своите умения и опит в сватбената фотография. Оставете на нас да развихрим въображението си и да направим едно нестандартно, различно, забавно и със сигурност запомнящо се изживяване във формата на уникална фотогалерия от снимки улавящи всеки хубав миг и емоция от незабравимия ден!
Скай Прайм Професионална Фотография
Скай Прайм Професионална Фотография
 • Модна фотография
  • Включва професионално заснемане на модели или модни облекла. Ако имате нужда от стилна и уникална модна фотосесия, Скай Прайм е точно за Вас! Почувствайте се като истински модел и изпитайте едно незабравимо изживяване! Ще се сдобиете с нестандартни, улавящи погледа и интригуващи съзнанието снимки! Провокирайте себе си и останалите хора около Вас с нетипични и грабващи интереса фотосесии! Използвайте Вашите професионални снимки за портфолио, уеб сайт или други рекламни материали;
 • Портретна фотография
  • Изразява се в професионално заснемане на автопортрет, който може след това да бъде използван в бизнес профили, портфолио, личен албум или CV. Представете себе си по най – добрия възможен начин, като се възползвате от професионалния екип на Скай Прайм, който има изключителен опит в портретната фотография!
 • Семейни фотосесии
  • Ако искате да имате запомняща се семейна снимка от коледното парти, от Великден или от друго семейното събиране, оставете на нас да уловим всеки невероятен миг от празника! Ние ще направим за Вас страхотни спомени, които да Ви връщат емоцията от този ден, всеки път, когато разглеждате снимките си.
Скай Прайм Професионална Фотография
 • Кулинарна фотография
  • Почти в 100% от случаите, когато потребителите поръчват храна онлайн, се спират на уеб сайтове, които имат качествени снимки към ястията и продуктите си! Оставете на нас да направим атрактивна, апетитна и най – вече примамлива за клиентите фотосесия на Вашето меню, без значение от типа храна или мястото, на което тя се предлага. Този вид фотография е много полезна, ако ресторантът Ви има нужда от ново каталожно меню на ястията, които се предлагат в него. Също така, когато се пишат книги с рецепти или се създават кулинарни публикации в списания, е необходимо към тях да бъдат приложени уникални и качествени изображения, които да впечатляват и вдъхновяват читателите.
 • Абитуриентска фотография
  • Всеки ученик с нетърпение очаква момента, в който ще завърши гимназията и този ден, изпълнен с радост и тъга, смях и сълзи, последни срещи или началото на дългогодишни приятелства е абитуриентският бал! От Вас единствено се изисква да бъдете с озарителната си усмивка, носейки красива рокля или костюм, а ние ще осигурим изобретателността, интригуващите снимки и сигурността, че всеки момент от специалния ден ще бъде запазен завинаги!
Скай Прайм Професионална Фотография
Скай Прайм Професионална Фотография
 • Великденска фотография
  • Един от най-великите християнски празници, а именно Възкресение Христово, е повод за семейни срещи и събирания, ден пълен с позитивни и приповдигнати емоции! Нека уловим и заснемем Вашите сeмейни моменти на радост, безгрижие, дългоочаквани за някого срещи и най – вече любимото за всички великденско боядисване на яйца! Позволете ни да запазим за Вас спомените от християнската традиция, пълна с радост и богата трапеза.
 • Коледна фотография
  • Най – любимият за повечето хора празник, а именно Рождество Христово, е и един от най – чаканите дни през цялата година! Ден, изцяло отдаден на семейството и почивката, една зимна приказка, заглушена от детски смях и сълзи от радост, когато най- желаният подарък се намери под елхата! Доверете се на Скай Прайм да улови за Вас тези прекрасни семейни мигове и да ги превърне в една страхотна Коледна фотосесия! Нашата основна цел е снимките, които ще направим, да възвръщат във Вас топлия спомен за студената Коледна нощ, всеки път когато ги разглеждате!
Скай Прайм Професионална Фотография
 • Заснемане на кръщенета
  • Eдно от най – важните събития в живота на Вас и Вашето дете е Светото Кръщение. От Скай Прайм предлагаме да заснемем това специално събитие за Вас, родителите, които искате да запазите тези кратки мигове за дълго време. На място в църквата и почерпката след това, ние ще сме там да уловим всеки значим момент от празника, за да може Вие и детето Ви да се връщате към този ден, всеки път, когато пожелаете!
 • Заснемане на рождени дни
  • В живота ни има един специален ден, който е само за нас! Ден, в който отбелязваме поредната изминала година! Често това е повод за смесени емоции, но винаги превес има радостта, когато рожденикът види всичките си близки приятели и роднини, събрани на едно място, готови да празнуват и да се веселят с него! Ние можем да допринесем за този специален ден, като заснемем всички хубави моменти и ги превърнем в една фотогалерия състояща се от невероятни снимки, които да Ви напомнят за това уникално преживяване, всеки път, когато ги разглеждате.
Скай Прайм Професионална Фотография
Скай Прайм Професионална Фотография
 • Заснемане на фирмени събития
  • Фирмено парти или друго важно събитие може да бъде много по-запомнящо се, ако изберете нашия екип да направи една професионална фотосесия, която да се превърне в уникален спомен за целият Ви екип! Ние можем да разчупим ледовете и да превъплътим страхотното фирмено изживяване в невероятни снимки, които с удоволствие да поставите на Вашето бюро или стена в офиса и всеки път когато ги погледнете да се мотивирате и да се подсещате за тези хубави мигове, които сте преживели заедно с Вашия екип!
 • Рекламна фотография
  • Представлява заснемане, с цел рекламиране на продукт или услуга, като от наша страна може да очаквате оригиналност и иновативност, понеже идеята на всяка рекламна снимка, която правим е да продава. Без значение дали фотосесията ще е продуктова, модна или спортна, тя трябва да притежава уникалност и да подбужда в клиента желанието да пазарува или ползва услугите Ви! Снимките могат да бъдат употребявани за печатни брошури, плакати, билбордове и всякакви други рекламни материали.
Скай Прайм Професионална Фотография
 • Репортажна фотография
  • Подходяща е за всякакви видове обществени мероприятия, културни и музикални събития или новини. Репортажната фотография може да бъде използвана както за обществени събития, така и за лични. Ние от Скай Прайм разполагаме с екип, който да заснеме всяко важно мероприятие по най-официалния и представителен начин.
 • Фото книга
  • Представлява албум с подбрани снимки, подредени в интересна композиция, с възможност за добавяне на послания или пожелания към тях. Интригуваща, атрактивна и много добра идея за подарък или отличен начин да запаметите Вашият специален ден, без значение от повода!
Скай Прайм Професионална Фотография
x

ЦЕНИ

Цената за услугата професионално заснемане е индивидуална, спрямо нуждите на клиента – вид, качество, количество, времетраене, ден или нощ , място, престой, обработка, допълнителни асистенти от наша страна, ефекти, формат, техника, условия, интеграция и още много други фактори, които могат да изиграят роля в ценообразуването. След подробна консултация ще можем да създадем най-подходящата оферта за Вас.

Най-подходяща комбинация с:

Follow us