Скай Прайм Оптимизейшън Видео Заснемане с Дрон

ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ С ДРОН

ЗАЩО ВИ Е НЕОБХОДИМО?

Скай Прайм Оптимизейшън Видео Заснемане с Дрон

Дронът е устройство, което може да бъде преносител на камера, като наподобява малък хеликоптер, които се управлява ръчно – чрез дистанционно, или автоматично - чрез предварително зададени GPS кординати, с възможност за полет до 30 минути. Подходящо е за заснемането на атрактивни видеа на открити обекти, понеже има до 4км покритие във всички посоки. Изключително интригуващ и нашумял метод за реклама - признак на креативност и високо качество на работата.
Един подобен клип или снимка направени от дрон със сигурност ще впечатлят много потребители, от които голям част могат да се превърнат в реални клиенти.
Колкото по – атрактивна е идеята Ви, толкова по – голям е шансът за възвращаемост на инвестициите и увеличаване на продажбите.
Дронът с който разполагаме е малък и практичен, преминава през тесни пространства, достига до 500м височина и най-важното е че заснема видеа и снимки с високо качество, което го прави един напълно подходящ инструмент за създаването на уникални рекламни материали, особено когато се намира в ръцете на професионалисти.
Със сигурност използването на подобно мултимедийно съдържане във Вашия бизнес или личен уебсайт, рекламна кампания или добавянето му във фирмени социални профили, ще увеличи интереса към Вас и Вашата дейност. Дронът е трудноконкурентен съдружник на всеки, който има желание да развие бизнеса си, да увеличи приходите си и да прибави към своя авторитет уникалност и креативност.

Използването на дрон за видео и снимки е подходящо за:

Всякакъв вид рекламни кампании;
Продуктово и корпоративно заснемане;
Екстериорно заснемане на хотели, ресторанти, сгради, строежи и други видове обекти;
Събития и празненства на открито – сватби, абитуриентски балове, фирмени партита, рождени дни, коледни и новогодишни тържества;
Заснемане на всякакви природни участъци и други открити площи;
Обществени, културни и медийни събития;
Филмови и музикални продукции;

КАКЪВ Е ПРОЦЕСЪТ?

За всеки проект, който предстои да бъде реализиран, предварително се изготвя план за действие (сценарии), в който да се уточнят детайлите при процеса на работа, с идеята да се изпълнят и надминат очакванията, и изискванията на клиента. Взимат се необходимите мерки за сигурност и се прави задължителен инструктаж за безопасност на участниците. Извършва се основна проверка на устройството (дрона), с цел да се осигури напълно спокойна и комфортна среда за работа!

Съобразяваме се със:
Локацията на мястото;
Метеорологични условия;
Светлината, на която ще се снима;
Височината, която достига устройството;
Законовите разпоредби за полет с дрон;

Предлагаме още:
Видео монтаж;
Интегриране на мултимедийните материали в уеб сайтове и други платформи;
Различни техники за заснемане, спрямо нуждите на клиента – Orbits, Fly-Through, Side-Slide, Birds Eye &
Pan,Dolly,Pedestal,Still shots;

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ОТ СКАЙ ПРАЙМ ОПТИМИЗЕЙШЪН?

Скай Прайм Оптимизейшън Видео Заснемане с Дрон

Използвайки нашата услугата - професионално видео заснеме с дрон, Вие ще получите не само уникални мултимедийни материали, но и стил, креативни идеи, индивидуалност, добре свършена работа и отлично отношение. Всичко това се дължи най-вече на специалистите с които разполагаме и висококачествена техника, която използваме. Устройството с което създаваме магията е DJI PHANTOM 4 PRO, който е най – новата версия от серията Phantom на DJI. С този компактен помощник и с нашите професионални умения в областта, ще Ви предоставим продукта от който най-много имате нужда.
Благодарение на многобройните и подобрени спецификации на устройството и иновативните методи които прилагаме ще изготвим за Вас един изключителен спомен, подарък или професионално представяне на Вашите продукти, услуги, обекти или събития, които организирате.

ЦЕНИ

Всички цени са без включен ДДС.

Цена за заснемане с дрон на час:

1 Час: 100 лева.

2 Часа: 200 180 лева.

3 Часа: 300 240 лева.

4 Часа: 400 280 лева.

5 Часа: 500 320 лева.

6 Часа: 600 360 лева.

7 Часа: 700 400 лева.

8 Часа: 800 440 лева.ПОРЪЧАЙТE
Follow us