Скай Прайм Видео Заснемане с Дрон

ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ С ДРОН

ЗАЩО ВИ Е НЕОБХОДИМО?

Дронът е устройство, което може да бъде преносител на камера, като наподобява малък хеликоптер, които се управлява ръчно – чрез дистанционно, или автоматично - чрез предварително зададени GPS кординати, с възможност за полет до 30 минути. Подходящо е за заснемането на атрактивни видеа на открити обекти, понеже има до 4км покритие във всички посоки. Изключително интригуващ и нашумял метод за реклама - признак на креативност и високо качество на работата.

Един подобен клип или снимка направени от дрон със сигурност ще впечатлят много потребители, от които голям част могат да се превърнат в реални клиенти.

Колкото по – атрактивна е идеята Ви, толкова по – голям е шансът за възвращаемост на инвестициите и увеличаване на продажбите.

Скай Прайм Видео Заснемане с Дрон
Скай Прайм Видео Заснемане с Дрон

Какво още?

Дронът с който разполагаме е малък и практичен, преминава през тесни пространства, достига до 500м височина и най-важното е че заснема видеа и снимки с високо качество, което го прави един напълно подходящ инструмент за създаването на уникални рекламни материали, особено когато се намира в ръцете на професионалисти.

Със сигурност използването на подобно мултимедийно съдържане във Вашия бизнес или личен уебсайт, рекламна кампания или добавянето му във фирмени социални профили, ще увеличи интереса към Вас и Вашата дейност. Дронът е трудноконкурентен съдружник на всеки, който има желание да развие бизнеса си, да увеличи приходите си и да прибави към своя авторитет уникалност и креативност.

Скай Прайм Видео Заснемане с Дрон

Използването на дрон за видео и снимки е подходящо за:

 • Всякакъв вид рекламни кампании;
 • Продуктово и корпоративно заснемане;
 • Екстериорно заснемане на хотели, ресторанти, сгради, строежи и други видове обекти;
 • Събития и празненства на открито – сватби, абитуриентски балове, фирмени партита, рождени дни, коледни и новогодишни тържества;
 • Заснемане на всякакви природни участъци и други открити площи;
 • Обществени, културни и медийни събития;
 • Филмови и музикални продукции;
Скай Прайм Видео Заснемане с Дрон
Скай Прайм Видео Заснемане с Дрон

КАКЪВ Е ПРОЦЕСЪТ?

За всеки проект, който предстои да бъде реализиран, предварително се изготвя план за действие (сценарии), в който да се уточнят детайлите при процеса на работа, с идеята да се изпълнят и надминат очакванията, и изискванията на клиента. Взимат се необходимите мерки за сигурност и се прави задължителен инструктаж за безопасност на участниците. Извършва се основна проверка на устройството (дрона), с цел да се осигури напълно спокойна и комфортна среда за работа!

Съобразяваме се със:


 • Локацията на мястото;
 • Метеорологични условия;
 • Светлината, на която ще се снима;
 • Височината, която достига устройството;
 • Законовите разпоредби за полет с дрон;

Предлагаме още:


 • Видео монтаж;
 • Интегриране на мултимедийните материали в уеб сайтове и други платформи;
 • Различни техники за заснемане, спрямо нуждите на клиента – Orbits, Fly-Through, Side-Slide, Birds Eye & Pan, Dolly, Pedestal, Still shots;
Скай Прайм Видео Заснемане с Дрон

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ОТ СКАЙ ПРАЙМ?

Използвайки нашата услугата - професионално видео заснеме с дрон, Вие ще получите не само уникални мултимедийни материали, но и стил, креативни идеи, индивидуалност, добре свършена работа и отлично отношение. Всичко това се дължи най-вече на специалистите с които разполагаме и висококачествена техника, която използваме. Устройството с което създаваме магията е DJI PHANTOM 4 PRO, който е най – новата версия от серията Phantom на DJI. С този компактен помощник и с нашите професионални умения в областта, ще Ви предоставим продукта от който най-много имате нужда.

Благодарение на многобройните и подобрени спецификации на устройството и иновативните методи които прилагаме ще изготвим за Вас един изключителен спомен, подарък или професионално представяне на Вашите продукти, услуги, обекти или събития, които организирате.

Скай Прайм Видео Заснемане с Дрон
x

Най-подходяща комбинация с:

Follow us