Boat

Полезни инструменти за дигитален маркетинг


Маркетинг

В сферата на дигиталния маркетинг има инструменти, с които всеки професионалист трябва да умее да борави. Затова решихме да те запознаем с част от тях, за да надникнеш в процеса на работа. Ето и част от тях:

Google Trends – позволява ни да проверим дали идеята, която имаме, ще бъде интересна за потребителите, или не. Чрез този инструмент се запознаваме с най-новите тенденции от Google;

Quintly - дава ни възможност да научим повече за активността във Facebook страниците - харесвания, коментари, споделяния и да направим съпоставка между тях, като ни позволява да анализираме подробно социалната медия.

Google Analytics е задължителният съюзник. Без значение от дейността ти в дигиталния свят, трябва да знаеш как да го използваш. Инструментът е изключително мощен и задължителен – чрез него ще откриеш пропуските си, ще научиш къде да засилиш активността си и от какво най – вече се интересува аудиторията ти.

Facebook Audience Insights е инструмент, който е изключително удобен, благодарение на него можем да улесним работата си многократно и да формираме рекламна кампания във Facebook много по-лесно и точно. Можем да разберем повече за интересите на потребителите ни и съответно да ги таргетираме спрямо тях.

MailChimp - лесен за използване инструмент, подходящ за email маркетинг, позволяващ ни лесно да създаваме и стартираме кампании и да следим резултатите им.

Това са само част от инструментите, с които работим. Свържи се с нас по всяко време, ако искаш да приложеим знанията и уменията си в развитието на твоя бизнес и да увеличишм клиентите и приходите ти. Заедно ще направим стратегия и план за развитие и ще изготвим индивидуален подход, спрямо твоята дейност. Очакваме те J

Follow us